Verblijf & recreatie in Bosland

Veelzijdig vakantiecentrum in de Belgische Kempen

Het vakantiecentrum De Lage Kempen is gesitueerd in Hechtel-Eksel (deelgemeente Eksel), vlakbij Lommel en op een tiental kilometers van de Nederlandse grens. Alle grote Limburgse steden, evenementen en attracties kan je bereiken met een autorit van 30 minuten. De regio is zo verscheiden en boeiend dat je keuze te over hebt om tijdens je verblijf in De Lage Kempen boeiende uitstappen in te lassen.

De Lage Kempen zelf ligt in het uitgestrekte Pijnven-bos (Bosland). Bosland is een natuurdomein van meer dan 5100 ha, open voor het publiek. Dit unieke wandel- en fietsgebied zal je ongetwijfeld bekoren. Kortom: in de Limburgse Kempen ben je niet snel uitgekeken. 10 tegen 1 dat je tijd tekort komt.

Receptie en kampwinkel

"Jij vraagt, wij draaien." Volgens dat motto doen wij steeds ons best je met een vriendelijk woord en de glimlach verder te helpen. Je kan op de receptie terecht voor informatie over de omgeving, de fietspaden en de bos/wandelroutes.

Je vindt bij ons geen grote supermarkt, maar een kleine kampwinkel met de eerste levensbehoeften en brood op bestelling. Zo kan je genieten van heerlijk warme broodjes en dat ook op zondag. Geen betere manier om je dag te beginnen. 

Waarom kies je voor De Lage Kempen?

De Belgisch-Nederlandse directie heet je hartelijk welkom en doet er alles aan om van je verblijf een onvergetelijke vakantie te maken. Al sedert 1986 baten wij - Gonnie, Marc en onze kinderen Lotte en Peter - het vakantiecentrum uit. Hier leven we voor en we voelen ons steeds erg betrokken bij onze gasten. We streven er naar geen enkel onderscheid te maken in onze gasten. Iedereen is hier altijd van harte welkom. Het is voor ons van primair belang om je een fijne, ontspannen vakantie aan te bieden. 

Reserveer meteen jouw plekje "lekker weg van huis en toch thuis".


Vakantiecentrum "De Lage Kempen"
Kiefhoekstraat 189 • B-3941 Hechtel-Eksel • België
T. +32 11 40 22 43 • info@delagekempen.be

Openingstijden Receptie
09.00 - 12.00 uur • 13.00 - 18.00 uur
of in de woning van de beheerder