Verwarmd openluchtzwembad met spectaculaire glijbaan

Een zwemfeest met subtropische allures

Het verwarmde openluchtzwembad is het paradepaardje van Vakantiecentrum De Lage Kempen. Dit zwembad met sub-tropische look is het mooiste openluchtzwembad van Belgisch-Limburg. De mooie omkadering, de diverse niveaus en zelfs de unieke "Lazy River" creëren een zuiderse sfeer.

De afmetingen van het zwembad zijn enorm: 33 meter lang en 15 meter breed. Helemaal spannend is de spectaculaire glijbaan, waar kinderen verzot op zijn. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zoeven ze het water in met een grote plons. Ook de stroomversnelling is helemaal top.

Het zwembad is dagelijks geopend van 1 juli tot 1 september. Zonnepanelen geven het water in de zomermaanden een gemiddelde temperatuur van 24° C. In het voor- en naseizoen wordt gemakkelijk 18° C. bereikt.  Ons zwembad is voor onze gasten van buiten af, dagelijks geopend van 13.00-18.00 en de inkom is €5 per persoon.

Het gebruik van het zwembad is gratis voor de gasten van Vakantiecentrum De Lage Kempen! Bij de camperplaatsen is het zwembad niet inbegrepen.

 


Vakantiecentrum "De Lage Kempen"
Kiefhoekstraat 189 • B-3941 Hechtel-Eksel • België
T. +32 11 40 22 43 • info@delagekempen.be

Openingstijden Receptie
09.00 - 12.00 uur • 13.00 - 18.00 uur
of in de woning van de beheerder